Bailamor Ladies

Nőiesség, önmegvalósítás, kecsesség.
Hölgyek, ez az óra csak rólatok szól, tartsatok velünk bátran és megmutatjuk, hogy legyen mozgásotok még csajosabb és magabiztosabb!
Egy izgalmas óra, mely nem csak ötvözi táncstílusainkat de téged is felpezsdít. Találj rá önmagadra a táncon keresztül és általunk megtanulod szexi mozdulatokkal kifejezni érzéseidet is. Az órák alatt garantáltan előcsalogatjuk belőled is a sexi dögöt, akit mások is csodálattal fognak nyugtázni. A boldog kisugárzás nem csak a hobbid alatt érezhető, de az egész lényedet áthatja a mindennapokban is. Könnyebben kezeled a stresszt és biztosan alig várod majd a következő órát, ami csak rólad szól! E tánc alatt te magad leszel főszerepben! Természetesen elsősorban saját csillogásod meglelése a cél, de azért az elismerő bókokat is büszkén bezsebelheted. A Bailamor Ladies órák alatt téged is hamar magával ragad a női energiák felszabadulása, az pedig hab a tortán, hogy kecsesen és magabiztosan fogsz magassarkúban táncolni.  

Mire számíthatsz az órák során?

- latin táncok izgalmas mozdulataira a kezdő lépésektől a kreatív gyakorlatokig
- technika, egyedi szisztéma, dögös stílus, mini koreók
- nőies, kifinomult mozdulatok
- felturbózzuk önbizalmadat
- szuper hangulatú órák, profi oktatók

Tapasztalt tanáraid Lizi és Dóri lesznek, akik bevezetnek e különleges táncstílusba és profizmusukkal elkalauzolnok a latin táncokon keresztül önmagadhoz. Az órák során megtanulod úgy használni a tested, hogy az technikás, de mégis nőies legyen. Amit garantálunk, hogy a lelked is szárnyalni fog, ami mindennapjaidon is meglátszik majd és még csodás alakra is szert tehetsz. Betekintést nyersz a társastánc, salsa és bachata világába, elsajátíthatod a jellegzetes mozgásukat, karmozdulatokkal és lépéskombinációkkal gazdagodsz, melyeket páros táncaid során is tudsz kamatoztatni. Egy olyan széles eszköztárra teszel szert, amivel nem csak a latinos bulikon, hanem bármilyen partyn csilloghatsz. Ha szeretnél egyedül kibontakozni és közelebb kerülni a nőiességedhez, akkor itt a helyed. Próbálj ki egy órát velünk és éld át a női szépség ünneplését minden lépéssel!

 

Helyszín:
Középhaladó: Fáklya Klub (Csengery u. 68.) - 4. em. 411-es terem
Kezdő: MTA Irodaház (Etele út 59-61.) 


Időpont: 
Középhaladó: keddenként 18:30 - 20:00
Kezdő: csütörtökönként 18:30 - 20:00


Ár:
Havi díj: 3000 Ft a bérleten felül fizetendő!