Vigyázunk Rád

Számos óvintézkedést vezettünk be, figyelmet fordítva a prevencióra és a táncórák biztonságos megtartására. Kérjük, hogy mindannyiunk egészsége érdekében legyetek partnerek a következők betartásában.

Amennyiben az alábbi tüneteket észleled magadon, kérjük tartozkódj a táncórák látogatásától:

láz 

         köhögés

nehéz levegővétel 

     torokfájás

A Goldance Tánciskola a következő intézkedéseket teszi meg a koronavírus megelőzése érdekében, melynek betartását folyamatosan ellenőrizzük minden helyszínen. A bevezetett intézkedések miatt a táncórákra belépés a megszokottnál több időt vesz igénybe, ezért kérjük az órád előtt legalább 15 perccel érkezz meg a teremhez, és legyél türelemmel. 

 

Helyszíneinken érintésmentes testhőmérséklet méréssel ellenőrizzük a belépőket, és a megengedett értéknél (37.6°C) magasabb testhőmérséklet esetén a táncórákon résztvételt nem tesszük lehetővé. Az esetleges korlátozás idejére az érvényes bérlet felhasználási idejét meghosszabítjuk. 

 


A táncórákon résztvevőknek nyilatkozniuk kell, hogy egészségesen vesznek részt az órákon, és fokozottan felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy ne látogassa a táncórákat, amennyiben betegnek érzi magát. Nyilatkozatot egy csoport óráinak látogatásakor csak az első alkalommal kell kitöltve a recepciósnak adni. --> A nyilatkozat innen letölthető.Minden helyszínünkön kézfertőtlenítő folyadékot helyeztünk ki, aminek rendszeres használatát javasoljuk.
 

 


A gyakran használt felületeket rendszeresen fertőtlenítjük. 


 


Minden kollégánk kiemelt feladata egymás biztonságának, egészségének a megóvása.Folyamatosan figyelemmel kísérjük a kormány aktuális javaslatait, határozatait és ennek függvényében hozunk döntést a táncórák megtartásáról, amiről tájékoztatást adunk weboldalunkon, facebook oldalunkon, valamint a hírlevelünkben.


 

Szeretettel várunk továbbra is a táncóráinkon, valamint köszönjük a járványhelyzet alatt a türelmed és megértésed. 

 

TOVÁBB AZ ÓRarenDRE