Gyermekcsoportok

Számodra is fontos, hogy olyan hobbit biztosíts gyermeked számára, ami nem csak testileg fárasztja le, de képességeit is fejleszti?
Tánciskolánk felhőtlen kikapcsolódást nyújt gyermekek, kiskamaszok és felnőttek számára is. Most koncentráljunk a kicsikre!

Gyermek táncoktatás Pesten és Budán is a Goldance Tánciskolában. 

Két teljesen kezdő csoporttal is készülünk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő közösséget. Egy vidám hely, ahol a gyermekek a tánc segítségével fejlődhetnek és bontakoztathatják ki önmagukat. A kicsik nem csak állóképességüket növelhetik, de a memóriájuk és művészetek iránti érdeklődésüket is felkelthetik. Könnyítsd meg gyermeked számára az iskolába való beilleszkedést egy új hobbival, ami a tánccal játszva megvalósul. Hiszen az tanulmányok elkezdése a gyakorlatban nagy stresszt jelent számtalan elvárással, itt az ovival ellentétben már nemcsak az önfeledt játékról szólnak a napok. A tanórák hossza, odafigyelés és kiadott feladatok elvégzése komoly kihívás. A felgyülemlett testi energiát és stresszt kedvükre levezethetik a táncórákon. Azt pedig biztosan tapasztalod, hogy ha gyermeked energiáit számára izgalmas feladatok felé tereled, vagyis lekötöd szellemileg és testileg is, sokkal könnyebben ugorja meg az akadályokat. Az órák alatt egyszerre élik át az építő közösség erejét és tapasztalják meg egyéni tánctudásuk fejlődését is. 

Mire számíthatunk az órák során?

- pozitív irányba fejlődik testtudatuk, összpontosításuk és figyelmük fejlesztése pedig az iskolai tanulmányok közben is remekül hasznosulhat, növeljük kitartásuk, ön- és testképük is egészségesen fejlődik
- megtanulnak csapatban és párban is együttműködni egymással
- megismerkednek a társastáncokkal, ami az alapműveltség szerves része és így az iskolai rendezvényeken is magabiztosabban vesznek részt
- szuper hangulatú órákon, profi tanároktól tanulhatnak

 

Szóló, Karibi, latin táncok lányoknak

Goldance Tánciskola megnyitja kapuit a teljesen kezdő szinten táncoló lányoknak, hogy megmutassa a latin és a karibi táncok sokszínű világát. Az alapoktól kezdjük a tanítást és elegendő időt biztosítunk a kezdő lépésektől a bonyolultabb koreókig elsajátítani a mozdulatokat. Hozd el gyermekedet és vegyetek részt szuper hangulatú óráinkon fergeteges zenék kíséretében.

Táncaink: Cha-cha-cha, Rumba, Salsa, Bachata és még sok más izgalmas stílus.

Korosztály:
7 - 9 éves korig


Időpont:
január 26-tól csütörtökönként 17:30 - 18:30


Helyszín:
Fáklya Klub (Csengery u. 68.)

 

A gyermekek tanára Sveti lesz, aki nem csak a tánc lenyűgöző világába vezeti be a kicsiket, de laza stílusának hála még a félénkebb gyermekek is hamar feloldódnak.

Kezdő utánpótlás latin csoport

Iskolánk egyik legfontosabb célja, hogy mindenki átélhesse a tánctanulás örömeit. Változatos óráink és vagány közösségünk egyszerre nyújt izgalmas kikapcsolódást és összetartozást. Tanítványaink igényeit maximálisan szem előtt tartjuk és nem túlzás, hogy egy életérzést tapasztalsz. Goldance Táncsport Egyesület felvételt hirdet utánpótlás képző csapatába. Csoportunk teljesen kezdő, de célunk, hogy a gyermekek az évek során magas szinten tudják elsajátítani a latin amerikai táncokat.

A kiskamaszod imád szerepelni és doppingolja a versenydrukk érzése? Nálunk a szereplési vágyukat is kiélhetik kis táncosaink. A csodálatos fellépő ruhák, közeg, elismerés és odafigyelés pedig mind olyan pozitív tapasztalatok, amik egy életen át elkísérik növendékeinket. A folyamatos fejlődés mellett lehetőségük nyílik versenyeken kipróbálni magukat. A megmérettetéseken pedig lesz lehetőségük a tudásukat és technikájukat is folyamatosan fejleszteni. A versenyek széles választékára készítjük fel a kicsiket a területi, megyei és bajnoksági szintekig. A jive, paso doble, cha-cha, rumba és samba elemeit minden ilyen szervezésű alkalmon magas szinten megkövetelnek, de óráink kimagasló színvonala megfelelő felkészülést biztosít.

Természetesen nem csak azokat a gyermekeket várjuk, akik versenyezni szeretnének, de a visszahúzódóbb ifjoncoknak is remek lehetőség önbizalmuk növelésére. Ha valaki csak hobbi szinten szeretne részt venni az órákon versenyzés nélkül, akkor erre is lesz lehetőségük. Nem szükséges táncpartnerrel érkezni, ez az órák során folyamatosan ki fog alakulni. Lehet gyerkőcöd örökmozgó vagy visszahúzódó, nálunk mindenki kiteljesedik.

Korosztály:
9 - 14 éves korig


Időpont:
január 25-től szerdánként 17:30 - 18:30


Helyszín:
Etele út. 59.

 

A gyermekek tanára Sziszka lesz, aki türelemmel és maximális odafigyeléssel teremti meg a laza hangulatot a táncórákon.  

Áraink:

Főbérlet: 7.000 Ft
Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik) 

Alkalmi jegy: 2.000 Ft