Határozatlan ideig zárva tartunk

A koronavírus okozta járványügyi helyzetben határozatlan ideig bezártuk a Goldance Tánciskolát. Ez érinti minden helyszínünket és csoportunkat.

Reményeink szerint mielőbb sikerül túljutnunk ezen az időszakon, és nemsokára ismét találkozhatunk táncóráinkon. Amint felelősségteljes döntést tudunk hozni az újranyitásról, tájékoztatunk benneteket. 

Szeretnél tájékoztatást kapni az újranyitás időpontjáról?

Itt iratkozhatsz fel újranyitás értesítésünkre


Mi történik az érvényes bérletekkel? 

Érvényes bérleteiteket automatikusan meghosszabítjuk március 16 - tól az érvényességi határidőig fennmaradó napok számával. A fennmaradó érvényességi időt legkésőbb október 31 - ig bezárólag használhatod fel. (Ez egy konkrét példával azt jelenti, ha valakinek március 26 - ig érvényes a bérlete, március 16 - tól 10 nap érvényességi ideje marad, ennek a 10 napnak a felhasználását legkésőbb október 21 - ig kell megkezdenie, hogy a teljes fennmaradó érvényességi időt fel tudja használni.)

Közösségi felületeinket tartjuk veletek a kapcsolatot, ingyenes online órákkal is jelentkezünk. Ha együtt táncolni most nem is tudunk, a tánc élményét elevenen tarthatjuk ezekben az időkben is.
Facebook oldalunk itt 
Instagram oldalunk itt 
YouTube csatornánk itt 

Vigyázzatok egészségetekre!

Táncos üdvözlettel,
Goldance csapat

A járványhelyzet miatt határozatlan ideig zárva tartunk RÉSZLETEK ITT