Online táncórák 

A járványhelyzet ideje alatt tánctanáraink is otthon vannak, de nem ülnek karba tett kézzel, minden hétköznap élő közvetítésekkel jelentkeznek otthonukból. :)

Ingyenes Online táncórák


Az ingyenes kezdő órákon bárki elkezdheti velünk a tánctanulást, vagy felelevenítheted korábbi tánctudásod alapjait. Az órákat a Goldance Tánciskola Facebook oldalán közvetítjük élőben.

Az órák minden nap 18:00-21:00 között kezdődnek, körülbelül 1 órásak. A kezdési időpontot, a tanár(oka)t, és hogy mit tanulhatsz az órán, a közvetítés napján tudhatod meg a Facebook oldalunkon.

Online Táncórák


A prémium órákat zárt Facebook csoportjainkban közvetítjük élőben, amelyekhez a csatlakozás előfizetéshez kötött. A csoportokba itt regisztrálhatsz.

Az órák anyagai leginkább lady’s style, unisex styling, technikák, lépéskombinációk és musicality. A páros órákat is úgy állítjuk össze, hogy egyedül is gyakorolhatóak legyenek. 

Az órák minden nap 18:00-21:00 között kezdődnek, körülbelül 1 órásak. A pontos kezdési időpontokat és a tanár(oka)t 1 héttel az órák előtt hirdetjük ki a csoportokban.

Előfizetési díjak

1 napos előfizetés - 1.000 Ft (táncstílusonként) 
Single (1 táncág csoport) - 3.000 Ft (az előfizetés érvényes 2020.05.31-ig)
All-in (bármennyi csoport) - 5.000 Ft (az előfizetés érvényes 2020.05.31-ig)

Az előfizetési díjat átutalással vagy szép kártyás fizetéssel teljesítheted. Részletek a regisztrációnál. 
 

REGISZTRÁCIÓ