Sajátítsd el a széktánc mozdulatait, amikkel tuti elkápráztatod párod.

Hagyd előtörni magadból a nagybetűs nőt! Időnként a legtöbb hölgy belesüpped a munka és az azt követő házimunka sosem szűnő rutin feladataiba. Csináljuk, mert kell és elvárt és képesek vagyunk otthonunk bokros teendőiből az oroszlánrészt megoldani. Persze, mióta világ a világ a hölgyek megteremtik az otthon melegét, azt a kis pluszt, amitől a finom harmónia és légiesség beköltözik a falak közé. Hagyd nőiességed kibontakozni izgalmas és sexi táncok, köztük a széktánc tanulásával és társad is padlót fog az előadásodtól.

Természetesen nem kritizáljuk a legénylakások praktikusságát és a férfilékek ízlését, de azért ritkán fedezünk fel csajos díszeket női jelenlét nélkül. A fészekrakás ösztöne leginkább a női nembe lett kódolva. Gyakran kiváló főztünkkel és persze személyiségünkkel szeretnénk kedvesünket meghódítani. Eme praktikák pedig általában jól is működnek, de ha más izgalmakra vágysz érdemes kutakodnod kicsit a nőies táncok világában is. A tánctanulás élményét átélheted akár párban vagy egyedül is és észrevétlenül tarthatod fent nem csupán a közös élmény varázsát, de az intimitás érzését is kettőtök között. Régóta szeretnéd a táncot beépíteni hétköznapjaidba? Lépj a tettek mezejére és találd meg a számodra legérdekesebb stílust, ha pedig társad nem repes az ilyen jellegű hobbiért válassz a nőies táncok közül és élvezd a főszerepet.

Széktánc

Fedezd fel a nőies táncok pozitív hatásait - ilyen nőies tánc a széktánc is

Minden nőnek szüksége van az identitása megélésére, hogy valahol igazán nőnek érezze magát. Napjainkban már szinte nincs olyan terület, ahol a “gyengébbik” nem képviselői ne bizonyítanák, hogy megállják a helyüket, sőt kitartásuk és céltudatosságuk elismerést vált ki.

Azért a munka világát tekintve időnként a férfias jellemvonások megléte szükséges bizonyos pozíciók sikeres betöltéséhez. A nők egyre inkább ráébrednek tehetségükre, de gyakran bizonyos dolgok elengedése nagyobb gondot okoz férfitársainkkal ellenben. Gondolunk itt saját magunkkal szemben állított elvárás listákra és a minden körülöttünk lévő dolgok felügyeletére. Innen már könnyű átcsúszni a robotolás és a folyton ismétlődő feladatok monotonitásában halványuló csillogásunk elvesztésébe. A ragyogás megfakulása pedig vonzerőnkön is nyomot hagy, elveszhet az izgalmas szikra a szemeinkből. Várhatod a lazább időszakot feladataid közül, ami nem jön magától, csak ha megálljt parancsolsz és eldöntöd te is megérdemled a magaddal való törődést. Szeretnéd visszakapni a vidám, kacér és nőies oldaladat?

Pont ilyen élményekben lesz részed amennyiben elég bátor vagy kinyitni Pandóra szelencéjét. A legtöbb esetben az első nyílt nap alatti tapasztalatok után azt nehéz elképzelned, miért nem próbáltad ki magad előbb a műfajban.

Miben rejlik a Burlesque és a széktánc varázsa?

Már a név is magában rejt némi eleganciát, amit gyakran széktáncként egyszerűsítenek a hétköznapokban. Az egyik legnőiesebb táncként tért vissza a köztudatba. Korántsem újkeletű mozgásformát fedezhetsz fel, korábban a revük és showműsorok nélkülözhetetlen része volt. Korunk divatja pedig bárki számára elérhetővé teszi, hogy igazán felfedezze saját stílusát.

A Burlesque csak a kacér, magabiztos csajoknak való? Egyeltalán nem hiszen a tanfolyam alatt pont azt a szunnyadó nőies erőt tanulod meg kifejezni, amitől magabiztos leszel és felfedezed és bátran használod alakod előnyeit.

A szék pedig egyfajta eszköz, hogy mozdulataid még csábosabbnak hassanak. A férfinézők fantáziája persze könnyen elszabadul mivel ők a szék helyébe saját magukat képzelik. Azon kívül, hogy sokkal magabiztosabb és csábítóbb oldaladat hangsúlyozod párkapcsolatodban is hasznos trükköket sajátíthatsz el az órákon.

Széktánc tanfolyam

Hogyan készülj Burlesque órádra?

Leginkább a nyitottságodra és arra lesz szükséged, hogy félretedd az aktuális problémákat és csak magadra figyelj az órák alatt. Öltözék szempontjából is igényeid szerint választhatsz, amiben kényelmesen és jól érzed magad. Nem kötelező magassarkúban kivitelezni a táncot az első órákon, egy kényelmes topánka pont ugyanannyira megfelel amíg magabiztossá válnak mozdulataid.

Egy kényelmes top és leggings viselete nem fog akadályozni tánc közben és pont annyit mutatsz meg alakodból, ami számodra kényelmes. A táncóra figuráit pedig könnyedén gyakorolhatod otthoni körülmények között is. Légy részese a női energiák felszabadulásának és pillants be óránk videójába!

Téged is elvarázsolt a tánc hangulata még a képernyőn keresztül is? A Goldance Tánciskola órái alatt könnyedén a varázslat részesévé válhatsz. Iskolánk remek hangulatú tanfolyamain számos táncstílus közül választhatsz, az alapoktól indulva a kalandos koreográfiák elsajátításáig.

Neked is jár az énidő, hidd el a felszabaduló boldogság és öröm érzése sokkal lendületesebbé változtatja a hétköznapokat és. Vágj bele önmagadért vagy hívd el egy barátnődet és csajoskodjatok együtt. Kövess minket és ne maradj le szuper kedvezményes ajánlatainkról sem!