Bartha Richárd "Ricsi"

Táncfajták: Bachata

Napok: Csütörtök

Helyszínek:
Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem


"Ha kitartóan és lelkesen táncolsz, minden lépés közelebb visz az álmaidhoz."

Hogyan került a tánc az életembe?

Az én táncos utam 2016-ban vette kezdetét, amikor egy céges rendezvény keretében ismerkedtem meg a kubai salsával. Ezen az eseményen Nagy Katalin és Takács Vendel voltak a tanárok. Az ott eltöltött idő során rájöttem, hogy a tánc iránti érdeklődés szikrája bennem is megvan, és úgy éreztem, hogy érdemes lehet felfedezni ezt a lenyűgöző latin világot.

Miért pont a Bachata?

A folyamat lassan indult be, ahogy az alapoktól kezdtem megismerni a salsát. Amint haladóbb szintre jutottam ebben a táncstílusban, új kihívásokat kerestem. Éppen ekkor tárult elém a bachata lehetősége 2019-ben. Ez a romantikus és érzéki táncstílus gyorsan a kedvencemmé vált, így a salsát háttérbe szorította az életemben. Minden energiám és figyelmem a bachatára összpontosult, és azóta is ebben a táncban találom meg a kreativitást és örömet.

Ez az utazás, amit a kubai salsa és a bachata világában tettem meg, nem csupán a testemet mozgatja, hanem az érzéseimet és a kifejezőképességemet is felszabadítja. Minden lépés, mozdulat és ritmus egy újabb lehetőség arra, hogy mélyebben megértsem önmagam és a világot, miközben feledhetetlen élményeket és kapcsolatokat szerezhetek a tánc világában.

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?

Utolsó frissítés dátuma: 2023. 09. 24.

Helyszínek betöltése...