Deák Gabriella tánctanár "Gabi"

Táncfajták: Salsa

Napok: Csütörtök, Péntek

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.


A tànc Önkifejezès,a tànc Boldogság,a tànc Te magad vagy!

Hogyan érkezett a tánc az életembe?

A sport minden ember életében fontos szerepet kellene, hogy játsszon! Én szerencsésnek mondhatom magam, mert már fiatalon belekóstolhattam a mozgás örömeibe. Kezdetben a vízben éreztem otthon magam, 6 évig versenyszerűen úsztam, majd később szinkronúsztam. Ezzel egyidejűleg tornázni és jazzbalettozni jártam. Ugyanazon a helyen tánciskolás órák is működtek, - gondoltam, miért ne? Ezt is kipróbálom! - Így kerültem a társastánc világába. Ez hamarosan kiteljesedett a versenytáncban, standard és latin táncokban is versenyeztem.

Hogyan találkoztam a salsával?

Pár évre rá úgy gondoltam, hogy elvégzem a Művelődési Intézet által indított tánctanári iskolát. Így lettem társas- és versenytánc oktató. A versenytáncban akkoriban egy kicsit megcsömörlöttem, valami olyat szerettem volna keresni, ami sokkal természetesebb, sokkal inkább a táncosoknak szól nem pedig a külső szemlélőnek és így jött a nagy szerelem, a SALSA! Eleinte kubai tanároktól tanultam, próbáltam elsajátítani a természetes, belülről jövő mozdulatokat. Mondhatom, ez nem volt könnyű, vért izzadtam a versenytáncos, merev tartásommal. De aztán megtaláltam magamat. Rengeteget tanultam, majd évekig tanítottam egy tánciskolában és most itt vagyok.

A salsa mindenkinek mást ad, mindenkit juttat valahova. Valakinek a zene örömét adja, valakinek a tánc szeretetét, az emberek és a társaság közelségét, vidámságot, izgalmat. Valakit annyira elbűvöl, hogy egész Kubáig repíti és még ismerkedési lehetőségnek sem utolsó…! 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
27 3 Salsa - Középhaladó II. Tanár: Gabi , Csaby 5 Nap: Péntek
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
23 2 Salsa - Középhaladó I. Tanár: Gabi , Csaby 5 Nap: Péntek
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 02. 27.

Helyszínek betöltése...