Paál Alexandra "Szandi"

Táncfajták: Salsa

Napok: Csütörtök

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.


Célom, hogy megmutathassak egy olyan világot, ahol megtapasztalhatjátok a tánc nyújtotta flow élményt, ami biztosan benneteket is magával ragad.

Hogyan érkezett a tánc az életembe?

A tánc gyerekkorom óta nagyon fontos része az életemnek. 7 éves koromban csöppentem bele ebbe a világba, amit néptánccal és művészi tornával kezdtem. 11 éves voltam, amikor a társastánc felé vitt az élet, és hat éven keresztül jártam lelkesen és kitartóan minden héten az órákra, ahol a latin és standard táncokkal is mélyen megismerkedtem. Később több különböző táncstílust is kipróbáltam: kortárstánc, musical tánc, rocky.

Miért pont a Salsa?

A salsával az egyetemi évek alatt kezdtem szemezgetni, és végül egy régi társastáncos barátommal elmentünk egy Goldance-es órára. Azonnal magával ragadott a salsa hangulata, és éreztem, hogy ez az a táncstílus, amit mindig is kerestem. A salsában minden benne van, ami számomra fontos: vérpezsdítő zenék, a páros tánc adta közösségi élmény, jó hangulat, szuper közösség. Hamarosan rengeteg órára, salsa hétvégékre jártam, és minden pénteken és szombaton a salsa bulikon roptam a parketten.

Mit ad számomra a tánc?

A tánc számomra egy olyan tevékenység, ahol megtapasztalhatom a flow élményt, amikor megszűnik a külvilág, eltűnnek a hétköznapi problémák, teljesen átadhatom magam a pillanatnak, és csak élvezem, amit csinálok. A salsa rengeteget adott nekem: sok örömteli pillanatot, motivációt, kitartást, magabiztosságot, rengeteg új barátot és a legjobb bulikat! Tanárként az a célom, hogy nektek is átadhassam ezt a fantasztikus élményt, és megmutathassak egy olyan világot, ahol megtapasztalhatjátok a tánc nyújtotta flow élményt, ami biztosan benneteket is magával ragad.

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
26 4 Salsa - Középhaladó III. Tanár: Kálmán , Szandi 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.

Utolsó frissítés dátuma: 2023. 03. 20.

Helyszínek betöltése...