Sarkady Csaba tánctanár "Csaby"

Táncfajták: Salsa

Napok: Péntek

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.


A vidám hangulat és az alapos tanítás jellemez az órákon. 

Mi fontos számomra az óráim során? 

Napjainkban szerintem a salsa uralja a táncok iránti érdeklődés dobogóját. Tanárként igyekszem úgy bemutatni az embereknek, hogy pontosan rögzíthessék magukban, és önállóan használhassák az elsajátított lépéseket, figurákat. Annak vagyok híve, hogy inkább kevesebb figurát tudjanak biztosan és szépen letáncolni, mint sokat pontatlanul.

Óráimra igyekszem egy kis humort is becsempészni, különösen a kezdő csoportok esetében, ahol a tánclépések alapjait kell elsajátítaniuk a résztvevőknek, ami néha bizony száraznak tűnhet, és a kevesebb figuramennyiség miatt nem is annyira változatos. Úgy gondolom, hogy türelemmel és odafigyeléssel terelgetem tanítványaimat, és abban reménykedem, hogy olyan úton vezetem őket, amin nagyon sokáig járhatnak.

Jó lenne, ha minél több ember szeretné meg ezt - a testkarbantartásnak és szórakozásnak sem utolsó - mozgásformát, hiszen kellemes környezetben, kulturált emberek között, élvezetes sportot űzni, és egy nagy baráti társaság részének lenni jó dolog. Kell ennél több?

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
27 3 Salsa - Középhaladó II. Tanár: Gabi , Csaby 5 Nap: Péntek
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
23 2 Salsa - Középhaladó I. Tanár: Gabi , Csaby 5 Nap: Péntek
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 02. 27.

Helyszínek betöltése...