Aszalos Viktor "Viktor"

Táncfajták: Salsa

Napok: Csütörtök

Helyszínek:
Etele út II. emelet 1-es terem


Üzenem az életben lévőknek, pasiként nem szégyen megtanulni táncolni, ilyeneket csak azok mondanak,, akik sosem próbálták. Sőt, nagyon menővé tud tenni a tánc!  

Hogyan érkezett a tánc az életembe?

1998-ban kezdtem táncos pályafutásomat, először társastánccal, majd latinnal, az elmúlt 10 évben salsaval. Ez előtt gyakran hiányoltam a szórakozóhelyekből az emberi  viselkedést, ahova a szülők bátran le merik engedni gyermekeiket, ahol lehetőség van igazi énünket kifejezni a tánc útján, álarcoktól mentesen. Hóbort, vagy életcél? Bármi is legyen, szervesen kiegészíti a mindennapokat, vidám társaságot képez körülöttem.

Mi fontos számomra az óráimon?

Kakukktojás vagyok az oktatók között, sokan olyan igazi bulihuligánnak ismertek meg, pedig a valóság ennél színesebb. Nálam a hangulat, a vezetés, az egyéni stílusok mutatkoznak meg. Pont ezekkel próbálok jó kedvet teremteni az órán részt vevőknek, hasznos tanácsokkal látni el a táncos buliba járókat, amik hatására szárnyalhatnak és nem kell feszengeniük a parketten, bármilyen partnerrel is találkoznak. Üzenem az életben lévőknek, pasiként nem szégyen megtanulni táncolni, ilyeneket csak azok mondanak,, akik sosem próbálták. Sőt, nagyon menővé tud tenni a tánc!  És nem utolsó sorban tartós barátságok köttetnek.

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 07. 15.

Helyszínek betöltése...