Csókás Anna "Anna"

Táncfajták: Bachata

Napok: Csütörtök, Hétfő, Kedd

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
Móricz - Szent Margit - II.em. folyosó


Táncolni igazán jól csak szívvel lélekkel lehet.

Hogyan jött az életembe a tánc?

A tánc és a zene szeretete kiskorom óta szerepet játszik az életemben. Mindig minden élethelyzetben ez volt nekem a menedék a stresszlevezetés az élvezet és az öröm.  Óvodás koromban libbentem be az első táncórára apukámék kedvéért, de ami azt illeti mára már cseppet sem bánom, végül itt is ragadtam a táncteremben és ez ad jelenleg is boldogságot. 

Hogyan érkezett a Bachata az életembe?

Én 12 évig Hip-hop, Show tánc, Afrohouse, irányában mozogtam. Nagyon szeretem ezeket a stílusokat, de úgy éreztem, hogy kellene egy kis változatosság, Első körben beköszöntött az életembe a Reggaeton itt a latin zene imádata teljes mértékben elindult, ekkor éreztem, hogy körbe kell nézzek mit tartogat ez a zenei világ, milyen új stílusokat tudnék megtanulni, miben tudnék egy kicsit finomodni nőiesedni, és ekkor találtam rá a Bachatára. Rengeteg magánórán intenzív órán részt vettem gyakorlatilag a Bachatának éltem éveken keresztül, és ekkor fogalmazódott bennem, hogy nem csak táncolni de tanítani is szeretném a későbbiekben fuzionálni is nagy vágyam. És szeretném átadni az embereknek azt a világot amit én kaptam ettől a tánctól.

Mit ad nekem a tánc?

Önkifejezést, elengedést, boldogságot. Nem számít ki vagyok milyen gondok gyötörtek honnan jöttem, csak az számít hogy az alatt az idő alatt amíg táncolok, az lehetek igazán aki ÉN vagyok, és szeretném ezt átadni a diákjaimnak. Nem másoknak vagy kifele kell megfelelni hanem rátalálni a belső zenére arra a pici mozgatóerőre ami színesebbé teszi ezt a világot.

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
13 7 Bachata - Középhaladó I. Tanár: Anna , Krisztián 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
8 5 Bachata - Kezdő I.
Tavaszi kezdő csoport folytatása!
Tanár: Anna , Krisztián 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
9 5 Bachata - Kezdő I.
Tavaszi kezdő csoport folytatása!
Tanár: Anna , Matyi 2 Nap: Kedd
Szept. 19-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - II.em. folyosó

Utolsó frissítés dátuma: 2023. 09. 24.

Helyszínek betöltése...