Kocsis Dóra "Dóri"

Táncfajták: Salsa

Napok: Hétfő, Péntek

Helyszínek:
Móricz - Szent Margit - Apor terem


 "A táncteremben, amikor idegenekkel találkozol a zene ütemében, lehetőséged van levetni az álarcodat és megpihenni a kapcsolat ritmusában." Gabrielle Roth

Hogyan érkezett a tánc az életembe?

Hat évesen kezdtem el mazsorettezni, és 16 évig az életem része volt. Rengeteg fesztiválon vettünk részt és voltunk sikeresek, emellett többek között jártunk Spanyolországban, Belgiumban és Lengyelországban is fellépni. Bot, szalag, zászló – mindent dobáltunk. : ) Több éven keresztül jártunk balett- és társastáncórára is, innen ered a latin táncok iránti érdeklődésem.

Hogyan találkoztam a salsával?

Többször is bejelentkeztem kezdő tanfolyamra, és soha nem mentem el... Egészen addig, amíg nem nyertem egy kezdő bérletet, erre pedig már igazán lehetetlen volt nemet mondani. A tanárok óra végi páros bemutatójánál már tudtam, hogy itt nincs visszaút, az egész magával ragadott. Alaposan megtanították a lépéseket, szórakoztató volt az óra és szenzációs társaság alakult ki, sok közös bulival és nyaralással. Ráadásul az, hogy itt nem betanult koreográfia van, hanem vezetés-követés, nőként követnem kell a férfit a tánctéren, nagy hatással volt a személyiségemre, egészen új oldalamat ismertem meg. Kb. két évvel később asszisztens lettem, nemsokára saját csoportokkal. 2021 szeptemberétől a Goldance-en belül folytatjuk a tanítást, és imádom látni, ahogyan a kezdeti lelkesedés, minél több figurával és bulival találkoznak a diákok, egyre csak izzik és növekszik. Tanárként célom, hogy megadjunk neked mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy megtanulj táncolni, élvezd, amit csinálsz, és feltöltődj az órákon. Tapasztalatból mondom, hogy ezt az energiát utána az élet más területein is kamatoztathatod.
 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 07. 15.

Helyszínek betöltése...