Koska Viktória "Viki"

Táncfajták: Salsa

Napok: Hétfő, Péntek

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.


"Táncolok, mert nincs jobb érzés a világon, mint mozogni egy zenére és hagyni, hogy a világ többi része eltűnjön."
Nem hiszed? Gyere és próbáld ki! ;)

Hogyan érkezett a tánc az életembe?

Még 7 éves voltam, amikor a falunkban indult új tánccsoport és így az iskolai kötelező néptáncon túl másba is belekóstolhattunk. Már akkor beleszerettem és, mint látható ez a kapcsolat hosszútávúra sikeredett.. Az évek során rengeteg táncstílusban kipróbálhattam magam, főként a divattáncokban, a társastáncban, a színpadi- és show táncban. A zene, a mozgás és, hogy mindezt a barátaimmal közösen csinálhattuk olyan pluszt adott, amiért mindig hálás leszek.

 

Miért pont a Salsa?

Mikor először találkoztam a salsával a bulikat színesítettük vele. Már akkor vártam minden alkalmat, hogy jöjjön végre egy rueda, igaz csak pár figurát tudtunk, de így is a bulik legjobb része volt, és kicsit a kubai hangulathoz is közelebb érezhettük magunkat. Aztán mikor pár éve elkezdtem elmélyülni a salsa világában, egy kimeríthetetlen kutat találtam. Magával ragadott a zeneiség, a különböző stílusok amikkel ötvözni lehet, a partnerrel való kapcsolat abban a pár percben míg együtt mozogtok, a ruedák hangulata és lüktetése, egyszerűen minden részét imádom. Ma is ugyan azzal a lelkesedéssel és izgalommal megyek akár újat tanulni, akár a tudásomat átadni, mint a legelső alkalommal.

 

Mit ad nekem a tánc?

A tánc tesz azzá, aki vagyok...

Megtanultam mi az a belső motiváció, megtanultam jól érezni magam a bőrömben, szeretni és elfogadni magam. Megtanultam megélni a nőiességem. Barátokat szereztem, lett szociális életem. A tánc által egy olyan közösséghez tartozom, ami egyszerűen rengeteget adott, és mindig ott vannak, ha szükségem van rájuk.

Gyere és megmutatom, mi mindent adhat Neked a tánc! 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
1 28 Salsa - Intenzív kezdő tánctanfolyam
A workshop díja elővételben augusztus 02. péntek 12:00-ig: 12.000 Ft. Ezt követően a helyszínen: 14.000 Ft
Tanár: Viki 1 Nap: Hétfő
Aug.5-8.
Időpont: 18:15-19:55
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
Jelentkezem!

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 07. 15.

Helyszínek betöltése...