Szakács Gábor "Szaki"

Táncfajták: Salsa

Napok: Szerda, Hétfő

Helyszínek:
Móricz - Szent Margit - Apor terem


„Fiúk-lányok, táncolni menő. Gyertek le, próbáljátok ki! :)”

Hogy jött a tánc az életembe?

Egészen fiatalon, édesanyám unszolására mentem le életem első társastánc órájára. Tetszett a hangulat, a tánc is jól ment, így idővel versenyszinten találtam magam, de az intenzív edzések soknak bizonyultak, így néhány év után abbahagytam. Később újra volt egy fellángolás, de aztán az egészet elsöpörte a salsa. :)

 

Miért pont a salsa?

A társastánc kissé merev világa után állkeresős élmény volt a salsa: nahát, itt nem kell full cövekként mozogni, jé, itt lehet lazább tartásokkal vezetni, wow, itt nem sorok vannak, hanem lehet rengeteget imprózni, azta, itt mekkora bulik vannak! :) A salsa jött, látott és győzött, olyannyira, hogy 2 év után már tanárként vetettem bele magam nyakig. Immáron 8 éve, hogy elkezdtem a tanítást és még mindig hatalmas örömöt okoz a tanítványok fejlődését látni.

 

Miért pont hozzám gyere?

Számomra fontos, hogy az óráimon kellően laza hangulat, sok zene, nevetés és tanulás legyen. Mérnökként a precíz, de kötetlen stílust képviselem, alkalmanként megspékelve egy-egy szóviccel. :) Szeretem továbbá a különféle díszítéseket, lábtechnikákat, nem csak a tematikában szereplő figurákat oktatom. Gyere, fedezd fel a latin világ zsongását velem! :)
 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
8 0 Salsa - Kezdő I.
Csatlakozz jan.22-ig!
Tanár: Dóri , Szaki 1 Nap: Hétfő
Jan.08-tól!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
13 1 Salsa - Kezdő II. Tanár: Dóri , Szaki 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 02. 27.

Helyszínek betöltése...