Torbágyi Tas "Tas"

Táncfajták: Salsa

Napok: Hétfő, Péntek, Szerda

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub IV.em. 411.


A salsa egy teljesen táncmentes világot változtatott bennem olyanná, ahol az egyik legjobb dolog a tánc.

Hogyan érkezett a salsa az életembe?

Véletlenül találkoztam a salsával, és szerelem volt első látásra. Idővel egyre több órára jártam, és egyre komolyabban vettem, jött az elmaradhatatlan Youtube-os tanulás, kongresszusok, workshopok, majd a fellépések, versenyek, más táncstílusok. Mindenhonnan tanultam valami újat, amit tudok használni. Számomra a tánc nem csak egy jó aerobik óra (bár aki hozzám jár, néha úgy érzi :) ) némi lexikális tudással, hanem sokkal inkább egy kiszakadás a hétköznapokból, amikor felszabadultan, kötöttségek nélkül mozgok, ismerkedem és kapcsolódom ki. Óráimon is ezt az érzést szeretném átadni, hogy a "tanítványaim" is olyan érzésekkel menjenek haza, mint amivel egykor én.

Sokat köszönhetek tanáraimnak és kollégáimnak, akik meglátták bennem a lehetőséget és felkaroltak, lehetőséget adtak, hogy a tánc ne csak egy kis hobby legyen. Rengeteg alkalmam volt a tanítás mellett tanulni és képzésekre járni, de a legtöbbet mindig az óráimon kapom azoktól, akik hajlandók bejönni hozzám hétről hétre (vagy akár évről évre egy-egy táncos hétvégén), hogy újabb másfél órát töltsenek velem. Nem, mert muszáj, hanem mert a legutóbbi alkalommal jól érezték magukat, vagy mert kíváncsiak rá, mit tudok átadni nekik. Legyen az tánc, vagy bármi más. Ilyenkor mindig megerősítést nyerek abban, hogy ez jó, és jól döntöttem, amikor 2010-ben igent mondtam a felkérésre, hogy csatlakozzam a Goldance tanári gárdájához.

Bízom benne, hogy a következő időkben is meg tudom szerezni és fent tudom tartani a figyelmet, hogy az eddigiek mellé még sok-sok emberrel megszerettessem napjaink egyik legnépszerűbb táncát.

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
14 68 Salsa - H2 - H3 összevont Tanár: Anikó , Tas 5 Nap: Péntek
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
17 69 Salsa - Weekend preparty
KH1 - es szinttől!
Tanár: Anikó , Tas 5 Nap: Péntek
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 07. 15.

Helyszínek betöltése...