Salsa Budaörs

Salsa Budaörs

A forró, latinos szenvedély mágával ragad és felpezsdít mindenkit, aki táncolja. Egy salsa óra a tüzesen lüktető ritmusok ellenállhatatlan életérzését közvetíti. Ha egyszer kipróbálod biztosan a rabja leszel. A lépések könnyen elsajátíthatóak, majd a kreativitásod által úgy kombinálhatod őket, ahogy csak szeretnéd. Már az első óra alatt bepillantást nyersz a kubai életérzésbe. A salsa tánc jellemzője a változatos, érdekes figura- és lépéskombinációk. A zene folyamatosos változása lehetővé teszi, hogy igazán elengedd magad. Egy salsa óráról biztosan mosolyogva fogsz távozni. :)

Helyszín: 

Illyés Gyula Gimnázium 
2040 Budaörs, Szabadság út 162.

 

Időpont:

Keddenként 18:30-20:00-ig

 

Tanáraitok:

Kálmán és Franci lesznek

 

Árak


Főbérlet nov. 1-től 13.990 Ft egy választott táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)

 

Első kiegészítő bérlet +4000 Ft a főbérlet mellé plusz egy táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

 

Második kiegészítő bérlet +2000 Ft az összes oktatott táncstílusunkra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

Alkalmi díj (90 perces órákra) nov. 1-től 3.300 Ft

 

Hogyan tanulunk salsázni?

A salsa órákon "ruedában" (körben) történik az oktatás, melynél a folyamatos párcserének köszönhetően érkezhetsz párban és egyedül is, mert mindenképp élménnyé válik számodra az óra. Ennek köszönhetően könnyen kapcsolatot tudsz teremteni mindekivel és gyorsan kialakul egy igazán barátságos, családias légkör. :) 

Egy kis ízelítő a salsa magávalragadó világából. 
 

Ha szeretnék kiszakadni a mindennapok forgatagából, feltöltődnél és belekezdenél valami igazán újba, akkor itt a remek lehetőség. A salsa már az első pillanatban magávalragad, felpezsdít és megmutat számodra egy olyan világot, melyről eddig csak álmodoztál. Kapcsolódj ki, ismerkedj és tanuld meg ezt a tüzes és izgalmas táncot, hogy utána a bulikban mindenkit elkápráztass a parketten. 
Egy közösséghez tartozni mindig elképesztő élmény. Mi is pontosan ezért szeretjük táncóráinkat, mert a tanárok profizmusa és lelkesedése mellett olyan hangulat vár, mely kiszakít a mindennapi mókuskerékből.

További információkat szeretnél megtudni a salsáról, és a nálunk tanított figurák listájáról? Ide kattintva tudsz tájékozódni. :)

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes.


Minden, bérletet vásárló ismerősöd után megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal!

( Amennyiben már van Goldance-s bérleted és együtt jöttök a bérletvásárláskor! )


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 25% kedvezményt adunk. (Más kedvezményekkel és akciókkal NEM összevonható!)

TOVÁBB A SALSA ÓRARENDRE