Borza Veronika tánctanár "Verocs"

Táncfajták: Salsa, Magánórák

Napok: Szerda, Szombat, Kedd, Csütörtök

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
Móricz - Szent Imre
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub IV.em. 411.


Mindenkinek kívánom, hogy találja meg a számításait a táncban, nagyon sok élményt, vidámságot éljetek át és sok - sok tudást tegyetek magatokévá! ;)

Hogy érkezett a tánc az életembe?

2005-ben a Dirty Dancing 2.-t néztük meg moziban a baráti társaságommal. Ahogy jöttünk ki a moziból elhatároztuk, hogy meg fogunk tanulni salsázni! Mindjárt meg is beszéltük, hogy intézkedjek ez ügyben. Nagyon lelkes volt a csapat, tisztára be voltunk zsongva. Másnap dolgozni mentem és meséltem a nagy élményt kollégáimnak reggeli közben, mindjárt az egyiküktől kaptam is egy telefonszámot, amit rögtön fel is hívtam és lebeszéltem, hogy magánóra keretében fog tanulni a kis 12 fős társaság kubai salsázni. Hát nekem így kezdődött...

 

Hogyan lettem salsa tanár?

2008-ban kezdtem el tanársegédként foglalkozni a tánccal.

Teljesen fejest ugrottam bele, szinte minden nap dupla órában foglalkoztam a tánctanítással, hétvégente magánórákat is vállaltam, sok fellépésen szerepeltem, számtalan kubai workshopon vettem részt, mint tanuló, hogy minél ügyesebb táncos és jobb tanár váljon belőlem. Elég hamar saját óráim lettek, így igen gyorsan váltam teljes értékű tanárrá. Évekkel később megalakult egy fellépő csapat, melynek vezetőjévé neveztek ki és ezzel együtt én lettem a női vezető tanára a tanároknak. Majd az egészségem sajnos úgy hozta, hogy egy időre visszább kellett vennem az iramból. Nagyon hiányzott a tanítás és a diákok, a tudás átadása és az öröm az arcokon, amikor sikerélményt élnek meg a táncban a tanulni vágyók, szinte újra élem minden alkalommal, mikor én kezdtem és mentem végig ezen a folyamaton, így újra itt vagyok és hát nagyon - nagyon örülök, hogy itt lehetek! Mindenkinek kívánom, hogy találja meg a számításait a táncban, nagyon sok élményt, vidámságot éljetek át és sok - sok tudást tegyetek magatokévá! ;)
 

Eredményeim:

- 2007. COPA I. Cuban Style páros 1 helyezett
- 2007. COPA III. Cuban Style páros 1 helyezett
- 2008. COPA IV. Cuban Style páros 1 helyezett
- 2012. COPA VII. Show bemutató

Valamint több ruedát készítettem fel versenyekre és számtalan fellépésen vettem részt az évek során.
 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
57 63 Salsa - Cuba Baila Casino
Csak meghívással!
Tanár: Bence , Verocs 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 07. 15.

Helyszínek betöltése...