Domán Vivien instruktor "Vivi"

Táncfajták: Zumba

Napok: Kedd, Csütörtök

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
XV. ker. - Csokonai
Móricz - Szent Imre
Nyugati/ Oktogon-Fáklya Klub, II.em. 213.


Felszabadultság, vérpezsdítő zenék, eredményes alakformálás, szuper hangulat, barátságos emberek. Ha Te is erre vágysz, gyere és zumbázz velem! :)

Melyek a kedvenc idézeteim?

„Ha táncolsz, élsz…ha élsz, táncolsz.” (Heidi Groskreutz)

„Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, amíg odaérsz.” (Wayne Dyer)

Milyen táncokkal ismerkedtem meg?

Kiskorom óta táncolok és több stílust is kipróbáltam már. Négy évig rockyztam, táncoltam egy musical stúdióban, majd három évig hastáncoltam.

Miért szeretem a zumbát?

A zumbát azért szeretem, mert olyan, mint egy jó buli. Pörgős zenékkel, változatos lépéskombinációval fűszerezve és közben még az alakot is formálja. Kell ennél több? J

Milyen a kapcsolatom a salsával?

A salsával körülbelül nyolc éve kerültem kapcsolatba, amikor egy gyerekkori barátom elhívott egy táncórára. Már az elején éreztem, hogy megtaláltam azt a stílust, ami a legközelebb áll hozzám. Pár hónap után a Goldance-ben találtam magam és egy olyan szuper csoportban, amit a mai napig emlegetünk. Fantasztikus embereket ismertem meg és ismerek meg a mai napig. Élvezem a lépések végtelen variációját, az improvizáció lehetőségét. Amikor táncolok a külvilág megszűnik számomra. Imádom azt az életérzést, amit a salsa ad. Ezt szeretném átadni azoknak is, akik eljönnek hozzám.

 

 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
15 2 Zumba - Normál Tanár: Vivi 2 Nap: Kedd
Időpont: 18.30-19.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.

Utolsó frissítés dátuma: 2021. 04. 19.

Helyszínek betöltése...