Kovács Ottó tánctanár "Ottó"

Táncfajták: Társastánc

Napok: Csütörtök, Szombat

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.


Fedezd fel magad a táncban és a táncot magadban!

Hogyan jött a tánc?

Természetesen, mint minden jó és fontos dolog, ez is a nők miatt volt. 1993 - ban a barátnőm D osztályos versenyző volt, és általa ismertem meg ezt a világot. ami igencsak beszippantott.

1995 januárjában, első E osztályos latin versenyem volt, amit úgy nyertünk meg hogy minden pontozó az első helyre pontozott. Ettől kezdve egyenes út volt a többszörös Budapest Bajnoki címhez, B osztályos országos döntőig, A osztályos Nyugat Magyarország Bajnoki címig. Kicsit később, Senior Latinban S osztályban kétszer sikerült a Magyar Bajnoki címet és kétszer az ezüstérmet megszerezni. 2008 - ban, Barcelonai VB-n 8. hely, 2009 Liege VB 15. hely és Black Poolban 100 párból 25. lettünk. 2012 - től, saját tanítványommal osztrák színekben. Szintén Senior 1 - ben, kétszer hoztuk el az ezüstérmet az Osztrák nemzeti bajnokságon, German Openen 89 párból 18. helyen végeztünk. Ez csak pár fontosabb stáció volt a versenyzői pályafutásomban. Általában döntőt táncoltunk, szinte mindegy ki volt a párom, mert volt 4 is az idők folyamán.

Azt hiszem elmondhatom, tudom, hogy mi kell a sikerhez, bármelyik szinten. Természetesen, ezek az eredmények nem lettek volna a jó tanáraim nélkül, legyen az belföldi vagy külföldi. Hiszek abban, hogy a sikeres táncoshoz elég 5% tehetség, a többi az kitartás, elhivatottság, fokozatos jól felépített edzés.

A tánc mellett bele kóstoltam a fitness világába is. 2000 - ben megszereztem a sport-rekreáció edző diplomát, 2002 - ben pedig az aerobik edzőit is, és a pilates oktató oklevelet. 10 évig tartottam latin aerobik órákat is.

Mint látható, a tánc, a sport az életem, a munkám, a hivatásom és ezért szerencsésnek érzem magam. A tánc tanítást 1998 - ban kezdtem, és azóta is szeretem. 
 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
12 14 Társastánc - Senior - Kezdő
Csatlakozz jan.25-ig! Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
Tanár: Ottó 4 Nap: Csütörtök
Jan.11-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
32 49 Társastánc - Senior - Extrahaladó I.
Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
Tanár: Ottó 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 17:00-18:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 02. 27.

Helyszínek betöltése...