Szabó András "Andris"

Táncfajták: Társastánc

Napok: Péntek

Helyszínek:
Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem


Akár egy szemet gyönyörködtető keringő, akár egy vérpezsdítő bohém latin tánc, a zene és a mozgás együtt feledtetni tudja a hétköznapi problémákat. Vigyázz! A tánc addiktív :)

Hogyan jött a tánc az életedbe?

15 éves koromban kezdtem el a tánccal foglalkozni, mint kezdő. Akkor még nem gondoltam hogy ennyire szerves része lesz ez az életemnek, ami azóta is végigkíséri töretlenül. Sokévi versenyzés során jó pár érmet és kupát elnyertünk, aztán szerettem volna ezt az életérzést másnak is átadni, így társastáncot oktatok és Zumba órákat tartok.

Miért pont a társastánc?

A társastánc az a művészeti sport, ami ötvözi a szépet, a jó hangulatot és a sportot, valamint a lelki feltöltődést. Két ember egymásra hangolva, egymásra utalva ad ki egy egészet a zene vérpezsdítő ritmusára. Szerintem ennél jobb sport nincs is. 
A tánc az, ami összehozza az embereket, érkezzenek is bárhonnan, beszéljenek bármilyen nyelvet is. Sok évi tanításom során láttam szerelmeket szövődni, életre szóló barátságokat. Visszahallom azt, hogy a táncot várja egész héten, amikor kikapcsol, nem gondol a gondokra, csak a zene viszi a testét.
Az óráimon biztosan nem fogsz unatkozni, és még a nevető izmaidat is megedzem.

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
22 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Kriszti , Andris 5 Nap: Péntek
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 02. 27.

Helyszínek betöltése...