Berényi Bernadett "Detti"

Táncfajták: Társastánc

Napok: Csütörtök

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub IV.em. 411.


Ha nem csak a tánclépésekkel szeretnél megismerkedni, gyere táncolni! :) „A tánc felemel, erőt ad, gyógyít és közel visz a szívekhez." (Radák János)

Hogyan érkezett a tánc az életembe és mit ad nekem?

Mintha a szívem egy részébe a ZENE és a TÁNC pumpálna csak vért, lételemem e két dolog. Jelenleg a dobolás, és a tánc teszi teljessé az életem.

Gyerekkorom óta játszom hangszereken. Hamar kiderült, hogy a zene több aspektusát is szeretném megélni, így jött a tánc. Először az akrobatikus rock and roll, később 15 éves koromban a társastánc, majd 8 éven keresztül a versenytánc. Mindezek mellett belekóstoltam még a kubai salsa, a vonalas salsa, jazztánc és egyéb táncstílusokba is.

A társastánc iránt érzett szenvedélyem éppen Goldance-ben kezdődött. A kiváló órák mellett egy szuper jófej társaság tagja lehettem, amiből később barátságok is szövődtek. Ez sokkal több volt, mint csak egy tánciskola.

Bár a versenytánc nem szerepel már az életemben, úgy vélem, aki egyszer megtapasztalja ennek a varázsát és kihívásait, örökké rabja marad. Most tanárként szeretném másokkal is megismertetni ezt a csodás érzést a lépések mellett, s megpróbálni annyit adni, mint amit én kaptam a tánc világától.

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 07. 15.

Helyszínek betöltése...